PALVELEMME TEITÄ KATTAVASTI KIINTEISTÖNVÄLITYSASIOISSA KURIKKA, ILMAJOKI, SEINÄJOKI ALUEILLA. 


Myös kiinteistöarviot sekä kaupanvahvistukset!


Välityspalkkio sisältää:

 • kohteen arvioinnin
 • markkinointisuunnitelman teon
 • valokuvauksen 
 • myyntiesitteen laatimisen
 • tarvittavat kiinteistötietojärjestelmästä tulostettavat asiakirjat ja muut asiakirjat
 • julkaisun Etuovi.comissa, Oikotiellä ja omilla nettisivuilla
 • Facebook -mainonnan
 • lehti-ilmoittelun 
 • yleis- ja yksityisnäytöt ( me pidämme säännöllisesti sopimuksen mukaan yleisesittelyitä)
 • kauppakirjan laatimisen
 • ja tärkeimpänä - olemme ainut toimisto Etelä-Pohjanmaan alueella, jolla on oma lakimies käytettävissään - me varmistamme molempien osapuolten edut kaupan yhteydessä

Myyjä tilaa ja maksaa lisäksi kuntokartoitus- ja energiatodistuksen.  


Oletko etsinyt tietynlaista kotia pitkään tietyltä alueelta. Otamme myös ostotoimeksiantoja vastaan. 

Asuntohan on helppo myydä myös itse ?Tarjoamme myös omatoimisille asiakkaille palvelua. Arvioimme  kohteen hintapyyntiä varten, ostajan löydyttyä laadimme kauppakirjan ja huolehdimme Maakaaren tai asuntokauppalain mukaisen  selvityksen antamisesta ostajalle. Palvelu maksaa 1500 € (sis alv 24 %)+kulut.  Ostaja maksaa kaupanvahvistusmaksun. Asiakas hankkii itse kuntokartoituksen ja energiatodistuksen 
Välitämme myös metsiä ja peltoja edullisesti. Hankimme tarvittaessa metsäarviot yhteistyökumppaneidemme avulla Uutena palveluna nyt TARJOUSKAUPPA- menettely käytössä. Tarjouskauppamenettelyssä myyjä asettaa alimman hinnan, jonka päälle ostaja voi tehdä haluamansa suuruisen noston. Myyjä voi hyväksyä tai hylätä tehdyn tarjouksen.


Tarjoamme myös siivousapupalvelua myynnin yhteydessä yhteistyö -kumppaneidemme kanssa. 

Ulla Marialta saa tarjouksen !

TÄSTÄ PÄÄSET NÄKEMÄÄN ETUOVESSA KAIKKI MYYNNISSÄ OLEVAT ASUNTOKOHTEEMME:

Kiinteistöjen arvioinnissa käytämme ajantasaista hintaseurantapalvelujärjestelmää, jolloin hinnoittelussa voidaan ottaa toteutuneet kauppahinnat huomioon.  

TÄSTÄ PÄÄSET NÄKEMÄÄN ETUOVESSA KAIKKI MYYNNISSÄ OLEVAT LOMA-ASUNTOKOHTEEMME

 https://old.etuovi.com/yritys/239/ala-nikkolan-laki-ja-kiinteistotoimisto?sc=A239L&type=myytavat-loma-asunnot

Tällä hetkellä myynnissä olevat kerrostalo-osakkeet.

Suositulla Kalajärven matkailualueella talviasuttava viihtyisä 40 m2 vapaa-ajan asunto omalla tontilla, kaupungin vesi- ja viemäriliittymä. Lämmitys puulla, ilmalämpöpumpulla ja sähköpatterilla.

Ulkona terassi, grilli ja oleskelupaikka. Sisäterassi on lasitettu.
Pihassa voi säilyttää lisäksi pyörillä olevaa vaunua.
Yhteisranta, matala ranta joka on sopiva lapsille. Lisäksi leikkipaikka, vesiliukumäki, siistit huoltorakennukset, ravintopalvelut kesällä, tanssipaikka ja puistogolf.

Pitkämön järven rantamaisema, joka aukeaa etelänpuoleiselle rannalle. Kesäviettopaikka, isolle perheelle, kaveriporukoille tai jollekin yhdistykselle. Sopiva myös yrityskäyttöön. Talvikäyttöönkin sopiva. Pinnat ovat siistit ja käyttötarkoituksenmukaiset. Kiinteistöstä löytyy pienempi keittiö kokoustilan/ruokailutilan yhteydestä sekä erill. laitoskeittiö, takkahuone, iso sali, kylpytilat, sauna ja pukeutumishuone, jonka eteisessä 3 wc:tä, joista 1 inva-wc. Eteisestä käynti rantaan, n. 55 m2 terassin kautta. Etupihalla iso parkkialue. Hyvä tie perille, sähköliittymä siirtyy.Vesi tulee ja menee (osuuskuntien liittymät). 

 Yksityisnäytöt ja lisätiedot p. 044 988 2434.

Omakotitalo, Kurikka, Riuhdankallio, Pääskytie 7

Etuovikohde 9599671


Riuhdankallion arvostetulla asuinalueella sijaitseva, upea, keväällä 2019 valmistuva koti, perheelle, joka arvostaa laatua ja energiataloudellisuutta! Tämä koti on ennakkomarkkinoinnissa ja pääset vielä halutessasi, vaikuttamaan pintamateriaalien valintaan, esim. tapetti- tai maalattuihin seinäpintoihin, lattian sävyyn, keittiön sävytykseen jne. Tässä 4 mh:n kodissa on ajateltu asumisviihtyisyyttä ja arjen toimivuutta monin eri tavoin eli esim. 2 vaatehuonetta, 2 toilettia, 2 suihkua, kodinhoitohuoneesta käynti ulos, tekniseen tilaan käynti eteisestä jne.
Taloudellinen maalämpö ja energiatodistus valmiina sekä sisätiloihin vedetty valokuituvalmius.
Tontti 1920 m2.
Talousrakennuksesta löytyy kahdelle autolle katospaikka, korkeudeltaa niin, että esim. asuntoautokin mahtuu vaivatta suojaan, lisäksi sekä avo-, että suljettua varastointitilaa.
Koulut ja palvelut sijaitsevat n. 2 km säteellä (lähikauppa n. 1,5 km)

OLEN KIINNOSTUNUT KOHTEESTA JA HALUAN LISÄTIETOJA/YKSITYISESITTELYN: 

Omakotitalo, Kurikka, Riuhdankallio, Pääskytie 5


Etuovikohde 9619123

Riuhdankallion arvostetulla asuinalueella sijaitseva upea keväällä 2018 valmistunut koti perheelle, joka arvostaa laatua ja energiataloudellisuutta! Tästä kodista löytyy 3-4 makuuhuonetta, 2 vaatehuonetta, kodinhoitohuone, kylpyhuone- ja saunaosasto sekä valoisa ja avara avokeittiö/olohuone yhdistelmä. Jo tuloaulassa tulijan vastaanottaa valoisuus, joka jatkuu läpi talon. Huoneistoala 156,2 m2, kerrosala 178,5 m2.
Taloudellinen maalämpö ja energiatodistus valmiina. Olohuoneen jatkeena terassi etelä/itä suunnassa, joka on mahdollista myös lasittaa. Myös pääsisäänkäynnin yhteydessä terassi etelään. HP 295.000,-/tarjous.
Talousrakennuksesta löytyy kahdelle autolle katospaikka sekä varastointitilaa. 

OLEN KIINNOSTUNUT KOHTEESTA JA HALUAN LISÄTIETOJA/YKSITYISESITTELYN: 

Omakotitalo, Kurikka, Luopa, Oppaanmäentie 193

Etuovikohde 9846082

Harvinainen tilaisuus! Isolla yhteensä vajaa 1 hehtaarin tontilla sijaitsevat hyväkuntoinen 128 m2:n omakotitalo, kaksi teollisuushallia, iso katos ja talousrakennus Oppaanmäentie varrella. Myytävä kohde käsittää kaksi maarekisteritilaa, uusin 2001 rakennettu ja laajennettu 150 m2 teollisuushalli on omalla tontilla ja omakotitalo ja vanhempi 1997 rakennettu n. 300 m2 teollisuushalli ja erillinen 150 m2:n katos omalla tontilla, joka rajoittuu Jalasjokeen.
Omakotitalo on tällä hetkellä vuokrattu, mutta voi vapautua tarpeen vaatiessa sopimuksen mukaan. Teollisuushallit heti käytettävissä.
Kohde sijaitsee hyvien tieyhteyksien varrella ja Luovan koulu ja päiväkoti lähellä. 

OLEN KIINNOSTUNUT KOHTEESTA JA HALUAN LISÄTIETOJA/YKSITYISESITTELYN: 

Omakotitalo, Kurikka, Autio, Tassintie 8


Etuovikohde 9540879

Ihastuttava tilava ja tyylikkäästi remontoitu koti rauhallisella paikalla. Tilaa on isommallekin perheelle, 163 m2 käsittäen mm. 4 makuuhuonetta, työhuoneen, tilavan olohuoneen, jonka yhteydessä on ruokailutila. Olohuoneesta on kulku rauhalliselle terassille ja sisäpihalle. 

Autokatos ja varasto asuinrakennuksen yhteydessä.
Upea puutarhanäkymä suojaisalla paikalla.
Tähän kotiin on tehty kaikki tärkeimmät peruskorjaukset, ja se on muuttoa vailla valmis.
Kuntotarkastusraportti nähtävillä yleisesittelyssä sekä välittäjän toimitiloissa.
Lähellä on Paulaharjun alakoulu ja Nummen päiväkoti. Liikuntaa harrastaville jäähalli melkeinpä vastapäätä ja valaistu pururata on myös lähellä.

OLEN KIINNOSTUNUT KOHTEESTA JA HALUAN LISÄTIETOJA/YKSITYISESITTELYN: 

Tarjouskaupalla lähtöhintaan 59000 € maaseudun rauhasta pitävälle perheelle edullinen rintamamiestalotyyppinen koti tilavalla 2650 m2:n tontilla. Peruskorjaus ja remontit suoritettu 2000-luvulla. Alakerrassa tupakeittiö olohuone ja makuuhuone ja pesuhuone yläkerrassa kaksi makuuhuonetta. Tilava ulkoterassi. Sopiva koti lapsiperheille ja eläintalouksille. Hyvät kulkuyhteydet Nopankyläntien kautta. 
OLEN KIINNOSTUNUT KOHTEESTA JA HALUAN LISÄTIETOJA/YKSITYISESITTELYN: