Olemme v. 2010 perustettu yksityinen lakiasioihin ja kiinteistönvälitykseen erikoistunut yritys. Toimeksiantojen suorittaminen vaatii nykypäivänä usein monen erilaisen asian ymmärtämistä ja yhteensovittamista - aina asiakkaan elämäntilanteiden johtuen, joten toimeksiantojenkin hoitaminen vaatii monenlaista osaamista.

Henkilökunta ja palvelut

Varatuomari, LKV Maija Ala-Nikkola palvelee teitä kaikissa lakiasioissa sekä kiinteistönvälitysasioissa. Hän toimii lisäksi kaupanvahvistajana.Työkokemus

Maija on toiminut Osuuspankkiryhmässä lakimiehenä ja Säästöpankkiryhmässä lakimiehenä ja pankinjohtajana sekä Omaisuudenhoitoyhtiö Arsenal Oy:n asiakasvastaavana lakimiehenä. Tämän lisäksi hän on toiminut syyttäjänä. Tuomioistuinharjoittelun hän suoritti aikanaan Kauhavalla.

Luottamustehtäviä

Maija kokee olevansa etuoikeutettu saadessaan kokemusta luottamustehtävien avulla Etelä-Pohjanmaan alueella. Tällä hetkellä hän on LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa hallituksen jäsen

LKV Ulla Maria Vuori palvelee teitä kiinteistönvälitysasioissa


Työkokemus

Ulla Maria on toiminut aikaisemmin kiinteistövälitystehtävissä SKV Kiinteistönvälitys Oy, Kauhajoen ja Ilmajoen toimistossa sekä Kiinteistö ja Mittaus Oy:ssä Kauhajoella.

Tämän lisäksi hän on toiminut mm. Suupohjan Elinkeinotoimen Kuntayhtymässä projektisihteerinä, vs. kanslistina ja vs. toimistovirkailijana.